به زودی؛
بهره برداری از ۲۲ زمین چمن در کهگیلویه و بویراحمد
در تفاهمنامه مشترک با وزارت آموزش و پرورش، احداث ۳۳ زمین چمن در کهگیلویه و بویراحمد پیشبینی شده بود که ۲۲ مورد آماده بهرهبرداری است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، مدیرکل آموزش و پرورش استان در نشست وبیناری با مدیرکل تربیتبدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش، با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای اخیر، گزارشی از اقدامات صورتگرفته در حوزه تربیتبدنی ارائه کرد و گفت: در تفاهمنامه مشترک با وزارت، احداث ۳۳ زمین چمن پیشبینی شده بود که از این تعداد، ۲۲ مورد آماده بهرهبرداری است و مابقی نیز خریداری شدهاند و مراحل نصب آنها در دست اجراست.
ایوب رضایی افزود: هماکنون ۲ گروه نصب چمن در شهرستانهای مختلف مشغول فعالیت هستند.
وی ادامه داد: در قالب همین تفاهمنامه، دو کلاس درس احداث و از سه طرح تعمیر و تجهیز، دو مورد بهصورت کامل انجام شده و یک مورد نیز در حال اجراست.
مدیرکل آموزش و پرورش استان با تأکید بر لزوم اختصاص اعتبارات برای ارتقای سرانه فضای ورزشی گفت: اگر شاخص یک مترمربع برای هر دانشآموز یک هدف ملی است، لازم است اعتبارات کافی به استان تخصیص یابد تا به این سطح برسیم.
وی با تقدیر از عملکرد همکاران حوزه تربیت بدنی. در پیگیری فعالیتهای تربیت بدنی و سلامت در استان افزود: توسعه زیرساختهای ورزشی گام مهمی در ارتقا کیفیت یادگیری و نشاط اجتماعی دانش آموزان خواهد بود