شهرستان گرمسار ۴۰۰ هکتار سطح زیر کشت محصولات صیفی دارد و متوسط برداشت از این جالیزها ۲۰ تن در هکتار است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ مرکز سمنان ، صیفی جات یکی از مهمترین محصولات کشاورزی در شهرستان گرمسار است و برداشت خربزه و هندوانه در خرداد و تیر ماه انجام می شود .
علی جورابلو مدیر اداره جهاد کشاورزی گرمسار گفت : کشت صیفی با بهره مندی از سامانه های آبیاری تحت فشار کشت نشائی و ارقام اصلاح شده پیش بینی می شود .
به گفته وی ، امسال پیش بینی میشود از جالیزهای شهرستان گرمسار ۵ هزار تن محصول برداشت شود.