طرح ارتقای ظرفیت تصفیهخانه فاضلاب شهرک صنعتی بزرگ شیراز با پیشرفت ۷۰ درصدی، تا پایان شهریور به بهرهبرداری میرسد.
وی با اشاره به پیشرفت ۷۰ درصدی طرح، گفت: ساخت لاگونهای اضطراری به پایان رسیده و عملیات اجرایی در بخشهای ایستگاه پمپاژ، حوضچههای تهنشینی و هوادهی ادامه دارد.
به گفته سرپرست شرکت شهرکهای صنعتی فارس، این طرح با هدف ارتقای استانداردهای زیستمحیطی و افزایش ظرفیت تصفیه فاضلاب، ظرفیت تصفیهخانه را به دو برابر ارتقا خواهد داد.
او همچنین از اختصاص ۷۷ میلیارد تومان برای اجرای این طرح خبر داد و افزود: ۲۵ میلیارد تومان به لاگونهای اضطراری و ۵۲ میلیارد تومان به سایر بخشها اختصاص یافته است.
برنهاد با تأکید بر بهرهبرداری کامل از این طرح تا پایان شهریور، از برگزاری جلسات هفتگی برای رفع موانع و تسریع روند اجرایی خبر داد و گفت: تأمین تجهیزات و نصب همزمان با عملیات عمرانی در اولویت قرار دارد.
سرپرست شرکت شهرکهای صنعتی فارس با اشاره به اهمیت شهرک صنعتی بزرگ شیراز بهعنوان یکی از بزرگترین شهرکهای صنعتی کشور، تأکید کرد: توسعه زیرساختهای زیستمحیطی، گامی مؤثر در مسیر حمایت از تولید و حفاظت از محیط زیست است.