تیمهای بازرسی به صورت مستمر شرایط بهداشتی اماکن تهیه و توزیع نذورات را در خراسان جنوبی پایش میکنند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، مدیر سلامت محیط و کار دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با اشاره به اهمیت حفظ سلامت عزاداران، گفت:رعایت اصول بهداشتی در تهیه، طبخ و توزیع مواد غذایی باید در اولویت هیئتهای مذهبی و دستههای عزاداری قرار گیرد.
مهدی پاکنیت اولین شرط بهداشتی را انجام همه فرآیندهای پخت در مکانهای دارای شرایط بهداشتی عنوان کرد و افزود:همه افراد درگیر در توزیع مواد غذایی باید دارای کارت بهداشت معتبر باشند.
وی بر استفاده از مواد اولیه بستهبندی شده دارای مجوز وزارت بهداشت تأکید کرد و افزود:برای فرآوردههای دامی حتماً باید از محصولات دارای مجوزهای بهداشتی استفاده شود.
مدیر سلامت محیط و کار دانشگاه علوم پزشکی بیرجند به ممنوعیت ذبح دام در معابر عمومی اشاره کرد و گفت: این عمل غیربهداشتی است و طبق قانون با متخلفان برخورد خواهد شد.
پاکنیت با اشاره به سایر الزامات بهداشتی افزود:استفاده از نمکهای یددار تصفیه شده، روغنهای با ترانس پایین و رعایت زنجیره سرمایی مواد غذایی از ضروریات است.
وی در خصوص بستهبندی مواد غذایی گفت:استفاده از ظروف یکبار مصرف غیراستاندارد برای مواد غذایی گرم ممنوع است و باید از ظروف دارای مجوز استفاده شود.
مدیر سلامت محیط و کار دانشگاه علوم پزشکی بیرجند از تشدید نظارتها خبر داد و گفت: تیمهای بازرسی به صورت مستمر اماکن تهیه و توزیع نذورات را پایش میکنند.
پاکنیت با تأکید بر اهمیت سلامت عزاداران، از شهروندان خواست تخلفات بهداشتی را از طریق سامانه ۱۹۰ گزارش دهند.