سرپرست دانشگاه صنعتی همدان گفت: در حال حاضر هفت واحد فناور در مرکز رشد دانشگاه مستقر هستند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز همدان، محمود پریپور با بیان اینکه از این تعداد، سه شرکت در مرحله رشد و چهار واحد استارتاپی در مرحله پیش رشد قرار دارد، افزود: ۲ واحد فناور موفق از مرکز رشد خارج شدهاند و ۱۷ متقاضی جذب در مرکز رشد دانشگاه ثبت شده است.
او از فعالیت یک شرکت دانش بنیان در مرکز رشد دانشگاه صنعتی همدان خبر داد و تأکید کرد: ۲ واحد دانش بنیان نیز در مرکز رشد مستقر نیستند، اما از سوی اعضای هیئت علمی دانشگاه مدیریت میشوند.
سرپرست دانشگاه صنعتی همدان گفت: حوزه فعالیت مرکز رشد دانشگاه فنآوری، مهندسی، هوش مصنوعی، تولید پلتفرمهای آموزشی و برگزاری دورههای مشترک با صنعت است.
پریپور افزود: مراکز رشد با هدف آمادهسازی مشاغل تازهکار و تسهیل رشد کسبوکارهای نوپا، به طور موقت شروع به فعالیت میکنند تا برای کسب آمادگی برای زندگی در محیط واقعی در اختیار صاحبان ایده کسبوکارها قرار داده شود.
او تصریح کرد: مرکز رشد دانشگاه ضمن فراهم کردن یک مکان مناسب، خدمات مشخصی را نیز به صاحبان ایده کسبوکار ارائه میدهد.
پریپور گفت: این امکانات همچون یک فضای کار اشتراکی به صاحبان کسبوکارها این امکان را میدهد که بتوانند راحتتر و سریعتر به مرحله راهاندازی کار خود برسند.
سرپرست دانشگاه صنعتی همدان تصریح کرد: امکان دسترسی به فناوریهای جدید، فضا و دفتر کار، تسهیلات مالی و خدمات مشاوره کسبوکار برای فعالیتهای بازاریابی، خدمات فنی، مدیریت و منابع انسانی از جمله خدمات و تسهیلات مراکز رشد به حساب میآیند.