دانشگاه علوم پزشکی آبادان از عزاداران حسینی خواست توصیههای بهداشتی را در تهیه و توزیع نذورات رعایت کنند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما آبادان؛ دانشگاه علوم پزشکی آبادان در اطلاعیه با تاکید بر ضرورت رعایت اصول بهداشتی در تهیه و توزیع نذورات ایام محرم استفاده از مواد غذایی سالم، اجتناب از ظروف پلیمیری و توزیع سریع غذا پس از پخت، سه عامل کلیدی در پیشگیری از مسمومیتهای غذایی در ایام عزاداری اعلام کرد.
از عزاداران حسینی خواسته شده گوشت مورد استفاده برای نذریها را صرفاً از کشتارگاههای رسمی و مجاز تهیه کنند و از خرید محصولات فلهای و بدون برچسب بهطور جدی خودداری شود.
همچنین در خرید روغن باید نه تنها به تاریخ انقضا، بلکه به تاریخ تولید نیز توجه ویژهای داشت، همچنین یخ مورد استفاده در این مراسم باید بستهبندیشده و بهداشتی باشد.
ظروف مورد استفاده برای طبخ باید کاملاً شسته و ضدعفونی شوند و نباید از یک ابزار برای مواد خام و غذای پخته استفاده کرد.