نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی گفت: تکمیل تصفیهخانهها یک امر ضروری ست تا مردم استان از آب سالم و باکیفیت بهرهمند شوند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز همدان، عباس صوفی در جلسهای با مدیرعامل شرکت آب منطقهای همدان، ضمن بررسی چالشها و موانع حوزه آب استان، بر لزوم اتخاذ رویکرد جهادی، وفاق نهادی و برنامهریزی بلندمدت برای تأمین پایدار آب در بخشهای شرب، کشاورزی و صنعت، تأکید کرد.
نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والامقام و دانشمندان فقید جمهوری اسلامی ایران، ضمن تسلیت ایام سوگواری حضرت اباعبدالله الحسین (ع)، از خدمات و تلاشهای شبانهروزی مسئولان، کارشناسان و نیروهای فنی حوزه آب و فاضلاب استان قدردانی و اظهار کرد: در شرایط کنونی که استان همدان با محدودیت منابع آبی، تغییرات اقلیمی و رشد جمعیت روبهرو است، تحقق امنیت آبی و تأمین آب باکیفیت برای شهروندان، ضرورتی انکارناپذیر و وظیفهای جمعی است.
وی با اشاره به اهمیت شفافیت در اقدامات و نیز جلب مشارکتهای مردمی، افزود: موفقیت در مدیریت آب، جز با همکاری و عزم جدی همه دستگاههای ذیربط، برنامهریزی مدبرانه و استفاده بهینه از منابع امکانپذیر نیست. مردم همدان شایسته دسترسی به آبی سالم و پایدار هستند و وظیفه مسئولان است تا با نگاه آیندهمحور، این حق طبیعی را تضمین کنند.
نماینده همدان و فامنین با تبیین مهمترین چالشهای آبی استان، گفت: نخستین اولویت، تکمیل و بهرهبرداری از پروژه تصفیهخانه شیخیجان است تا بتوانیم آب شرب باکیفیت و استاندارد را به دست شهروندان برسانیم. در گام بعد، موضوع انتقال آب پایدار به حوزه مرکزی همدان و شتاببخشی به پروژههای مرتبط ضروری است تا از وابستگی به منابع محدود فعلی کاسته شود.
صوفی بیان کرد: همچنین باید بخش قابل توجهی از آبهای سطحی در مناطق دره مرادبیگ، گنجنامه و عباسآباد به نحو مطلوب جمعآوری و مدیریت شوند تا ضمن کاهش خطرات زیستمحیطی، بهرهبرداری بهینه از منابع آب صورت پذیرد.
وی عنوان کرد: از سوی دیگر، روستاهای استان همچنان با مشکل کمآبی مواجهاند و باید در اولویت برنامههای تأمین و توزیع آب قرار گیرند.
نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه تأمین آب باید صدرنشین فهرست اولویتهای مدیریتی استان باشد، بیان کرد: تنها با تقویت همافزایی استانی و ملی، استفاده از توان کارشناسی بومی و تخصیص بهموقع اعتبارات میتوان تهدید بحران آب را به فرصت تبدیل ساخت.