دوپروژه مخابراتی وآبرسانی به چهار روستای کوهان ، بکران ، هونستان و شریف آباد از توابع بخش مرکزی شهرستان میامی افتتاح شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ مرکز سمنان ،مدیر عامل آبفای استان سمنان با بیان اینکه برای بخش آبرسانی این روستاها دویست میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است گفت: این مبلغ از محل اعتبارات استانی ، خیرین ، محرومیت زدایی وبسیج سازندگی صرف شده است.
کشاورزیان هدف از این طرح را برخورداری مردم از آب با کیفیت بیشتر و فشار قوی تر برشمرد و افزود: این طرح شامل ۱۲۰۰ متر احداث خط انتقال آب ، حدود۱۱۰۰ متر خط نیرو رسانی برق به چاه، حفر چاه ،تجهیز چاه ، ۶ باب حوضچه و شیر آلات است.
مهندس حسین ابراهیمیان سرپرست اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان سمنان گفت: احداث سایت بی تی اس روستای کردآباد اعتباری بالغ بر ۲۰ میلیارد ریال و افتتاح پروژه بی تی اس روستای مهدی آباد اعتباری معادل ۴۵ میلیارد ریال هزینه شده است.
احمد عجم نماینده مردم میامی وشاهرود در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه به رغم مشکلاتی که در کشور به خصوص در حاشیه مناطق شهری وجود داد اما مردم آگاه و بصیر همیشه پایبند و پشتیبان نظام و کشور هستند گفت: مسولین باید با تمام وجود برای حل و پیگیری مشکلات تلاش داشته باشند.