فناوران یک شرکت نانویی موفق شدند با استفاده از نخهای حاوی نانوذرات، جورابهایی تولیدکنند که با داشتن خاصیت ضد باکتری از رشد قارچهای بیماری زا در پاها جلوگیری میکند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، استفاده از فناوری نانو در تولید جورابهای ضد قارچ، راهکاری مؤثر برای مقابله با ایجاد بوی بد پا و رشد قارچها است، به همین منظور یکی از شرکتهای تولیدی جوراب، جورابهای آنتیباکتریال حاوی نانوذرات را به عنوان راهکاری بهداشتی و ماندگار برای این منظور به تولید رساند.
جورابها بهدلیل تماس مستقیم با پوست و حضور طولانیمدت پاها در کفش، محیطی مستعد برای رشد باکتریها و قارچهای بیماریزا هستند. این عوامل نهتنها سلامت پوست پا و ناخنها را به خطر میاندازند، بلکه باعث ایجاد بوی نامطبوع نیز میشوند.
از این رو یکی از شرکتهای تولیدی جوراب، با استفاده از نخهای حاوی نانوذرات، جورابهایی تولید میکند که با داشتن خاصیت آنتیباکتریال، از رشد باکتریها و قارچها جلوگیری میکنند و مانع ایجاد بوی ناخوشایند در پاها میشوند. این محصول ضمن حفظ دوام و کارایی پس از شستوشوی مکرر، پاسخی نوآورانه به یکی از مشکلات شایع بهداشتی روزمره بهویژه در فصلهای گرم سال است.
بر اساس نتایج آزمایشهای انجامشده طبق استاندارد ملی ایران به شماره ۱۱۰۷۰، فعالیت ضدباکتریایی جورابهای تولیدی این شرکت در برابر باکتریهای استافیلوکوکوس اورئوس و کلبسیلا پنومونیه اثبات شده است که نشاندهنده عملکرد مطلوب این محصول در مقابله با میکروارگانیسمهای بیماریزا است.
ویژگیهایی همچون جلوگیری از بوی پا، ممانعت از رشد میکروبها و حفظ خاصیت آنتیباکتریال پس از شستوشو، این محصول را به گزینهای مناسب برای استفاده روزمره، فعالیتهای ورزشی، مصارف طبی و استفاده رسمی تبدیل کرده است.
این جورابها نهتنها راحتی و بهداشت را همزمان برای کاربر فراهم میکنند، بلکه از نظر دوام، سازگاری با پوست و حفظ ویژگیها در طول زمان نیز عملکرد مطلوبی دارند.