هم اندیشی نمایندگان استان و استاندار گلستان برای توسعه استان
استاندار گلستان گفت: تفویض اختیارات رئیس جمهور به استانداران فرصتی مناسب برای رفع موانع توسعه استان است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گلستان، در نشست مشترک استاندار گلستان با مجمع نمایندگان مجلس شورای اسلامی، استاندار با اشاره به تفویض اختیارات رئیس جمهور و هیئت دولت به استانداران تاکید کرد : مدیران استان باید از این فرصت برای رفع موانع توسعه استفاده کنند و همنچنین نمایندگان استان نیز در این مسیر کمک کننده باشند.
علی اصغر طهماسبی با اشاره به مشکلات آب شرب در برخی روستاهای مرزی گفت: با پیگیریهای مکرر در سطح ملی ۱۳۰ میلیارد تومان اعتبار جذب کردیم و ۶۰۰ میلیارد تومان از منابع مولدسازی استان را برای رفع این مشکل اختصاص دادیم.
طهماسبی بر ضرورت حمایت هدفمند از ورزش قهرمانی در استان تأکید کرد و گفت: اقدامات بسیاری برای حفظ تیمهای بومی ورزشی و پیگیریهای متعددی برای جذب حمایتگر مالی و ماندگاری این تیمها صورت گرفته است.
استاندار گلستان با اشاره به جلسات فشرده با سرمایهگذاران ورزشی تصریح کرد: تنها راه نجات ورزش استان، ورود بخش خصوصی و جذب حمایتهای مالی پایدار است.
وی با تاکید بر اینکه نباید نگاه ورزشی تنها محدود به مرکز استان باشد، گفت: ورزش حرفهای علاوه بر افتخارآفرینی، نقش مهمی در کاهش آسیبهای اجتماعی دارد و حمایت از تیمهای محلی، نه یک انتخاب بلکه یک ضرورت اجتماعی و فرهنگی برای استان گلستان است.
طهماسبی افزود: حمایت لازم از سوی نمایندگان برای پیگیری بودجههای ورزشی و تشویق سرمایهگذاران محلی نیز انجام شود تا بستر مناسبی برای توسعه پایدار ورزش در استان فراهم شود.
استاندار با اشاره به ناکارآمدی برخی مدیران، بیش از ۲۰ پیشنهاد برای تغییر مدیران استانی به تهران ارسال شد و پیگیر تسریع در فرایند انتصابات جدید هستیم.
اعضای مجمع نمایندگان استان درمجلس شورای اسلامی امروز همچنین با رئیس و مدیران سازمان جهاد کشاورزی استان دیدار کردند.