مدیرعامل منطقه آزاد اردبیل گفت: فضای مناسب برای استقرار شرکتهای دانشبنیان در محدوده منطقه آزاد فراهم است و از حضور این شرکتها برای توسعه فناوری در منطقه استقبال میکنیم.
وی با تاکید بر رویکرد نوآورانه این سازمان افزود: رویکرد جدید این سازمان حرکت به سوی نسل هفتم مناطق آزاد با تمرکز بر توسعه صنایع پیشرفته و دانشبنیان است.
مدیرعامل منطقه آزاد اردبیل گفت: با همکاری پارک علم و فناوری، میتوانیم منطقه را به پایگاهی برای شرکتهای فناور و مرکز صادرات محصولات تک تبدیل کنیم.
محمدی ادامه داد: این همکاری، نقطه آغازی برای بهرهگیری از ظرفیتهای مشترک علمی، اقتصادی و اجرایی دو نهاد در راستای توسعه اقتصاد دانشبنیان در استان اردبیل خواهد بود.
رئیس پارک علم و فناوری اردبیل هم در این نشست گفت: این تفاهمنامه زمینه همکاری در حوزههایی، چون استقرار شرکتهای فناور در منطقه آزاد، تسهیل صادرات و واردات تجهیزات و محصولات دانشبنیان، ایجاد مرکز رشد صادراتی، راهاندازی پایلوت توسعه هوش مصنوعی و جذب سرمایهگذاران داخلی و خارجی را فراهم میکند.
حبیب ابراهیمپور این تفاهمنامه را گامی موثر برای پیوند ظرفیتهای فناورانه و اقتصادی استان دانست و افزود: همافزایی پارک و منطقه آزاد میتواند موتور محرک توسعه اقتصاد دانشبنیان در استان باشد.
وی بیان کرد: این همکاری زمینهای را برای استقرار شرکتهای فناور در منطقه آزاد، استفاده از ظرفیتهای قانونی آن و حرکت به سمت ایجاد پایلوتهای تخصصی فراهم میکند.
منطقه آزاد اردبیل بموجب ماده واحده مجلس شورای اسلامی تاسیس و اساسنامه آن اسفندماه سال ۱۴۰۲ در هیات دولت تصویب شده است و در ماده ۵ اساسنامه آن اشتغالزایی، افزایش صادرات، جذب و توسعه سرمایهگذاری و تسهیل تولید و بازرگانی از اهداف اصلی این سازمان تعیین شده است.