فرمانده مرزبانی انتظامی کشور با اشاره به تأمین امنیت مرزهای غربی برای تردد زائران حسینی گفت: از ابتدای ماه محرم تاکنون ۱۵۰ هزار و ۹۴۶ نفر از زائران از طریق مرز شلمچه و مهران به عتبات عالیات در عراق سفر کردهاند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، فرمانده مرزبانی انتظامی کشور افزود: واقعه عاشورا یک رویداد ساده نیست، یک مکتب و یک بینش است و فرصتی ارزشمند برای آموختن مهمترین درس ستم ستیزی و حمایت از دین و پایبندی به آداب و اصول اسلامی است.
سردار احمدعلی گودرزی در ادامه با اشاره به نقش مرزبانان در تسهیل تردد زائران به عتبات عالیات افزود: نیروهای پرتلاش مرزبانی در تامین امنیت مرزها در پایانههای مرزی حضور فعال و با نشاط، روحیه و انگیزه بالا را دارند.
فرمانده مرزبانی فراجا بر آمادگی مرزبانان برای تأمین امنیت زائران در مرزها تأکید و اظهار کرد: از ابتدای محرم تاکنون ۱۵۰ هزار و ۹۴۶ نفر از زائران از مرزهای شلمچه و مهران به عتبات عالیات مشرف شدند که از این خیل عظیم زائر؛ ۱۱۳ هزار و ۲۶۴ نفر پس از زیارت از طریق مرزهای اشاره شده به کشور بازگشتند.
سردار گودرزی گفت: مرزبانان شبانهروز تا پایان اربعین سرور سالار شهیدان در مناطق مرزی منطقه مشغول خدمت به زائران امام حسین (ع) هستند، ان شاءالله که این توفیقات موجب رضای خداوند متعال قرار گیرد.