دبیر انجمن نبات، قند و شکر خراسان رضوی گفت:در تولید نباتهای رنگی، امکان تقلب در در مورد نوع رنگ و سایر مواد افزودنی وجود دارد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان رضوی، دبیر انجمن نبات، قند و شکر خراسان رضوی گفت: مشکل اصلی در تولید نبات، نبود استاندارد اجباری به ویژه برای نباتهای طعمدار و رنگی است که باعث می شود کیفیت و سلامت محصول به طور قابل توجهی تحت تأثیر قرار گیرد.
رضا بایسته توسن افزود: برای کنترل کیفیت و سلامت نبات، گفتوگوی مستمری با مدیر کل استاندارد خراسان رضوی داشتهایم که امید است بتوانیم مسیر را برای تصویب استاندارد اجباری هموار کنیم.
او افزود: استاندارد فعلی فقط به نبات زعفرانی محدود میشود و برای دیگر طعمها، تعریف مشخصی وجود ندارد، برای حل این مشکلات، بازنگری استاندارد نبات با در نظر گرفتن طعمهای مختلف ضروری است
دبیر انجمن نبات، قند و شکر خراسان رضوی ادامه داد:بازنگری باید شامل مواردی از جمله تعریف استاندارد اجباری برای تمام انواع نبات، روشهای کنترل کیفیت، جریمههای عدم رعایت استاندارد و آموزش و آگاهیرسانی باشد.
بایسته توسن بیان کرد:با این اقدامات میتوان به کیفیت و سلامت نباتهای تولید شده در ایران و صادرات آن کمک و همچنین از تقلب و استفاده از مواد نامناسب جلوگیری کرد.