معاون خدمات مشترکان شرکت توزیع نیروی برق قزوین با هشدار نسبت به افزایش قابل توجه مصرف برق در پی افزایش دما، از شهروندان خواست تا در مصرف برق صرفهجویی کنند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، قافلهباشی، معاون خدمات مشترکان شرکت توزیع نیروی برق قزوین، در گفتوگو با بخش خبری ۲۰، از افزایش مصرف برق در استان خبر داد و گفت: میزان مصرف برق در ساعت ۱۱ و ۵۵ دقیقه امروز، ۸۴۰ مگاوات بوده که نسبت به دوشنبه گذشته (پس از عاشورا) ، ۱۴۳ مگاوات افزایش داشته است.
وی افزود: در لحظه انجام مصاحبه هم مصرف ۷۹۷ مگاوات بوده که نسبت به مشابه هفته گذشته (۷۲۹ مگاوات)، ۶۸ مگاوات افزایش نشان میدهد.
قافلهباشی از شهروندان قزوینی خواست تا با تنظیم کولرهای گازی روی ۲۵ درجه، استفاده از دور کند کولرهای آبی، خارج کردن وسایل برقی مازاد از مدار و خاموش کردن لامپهای اضافی، در مصرف برق صرفهجویی کنند.
وی گفت: هدف از این درخواست، جلوگیری از افزایش بار شبکه و احتمال بروز خاموشیها در پی افزایش دما است.