رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی ؛ اروده های تابستانی "فرصت طلایی" برای رشد مهارتهای شخصیتی و اجتماعی دانشآموزان است.
وی افزود: فعالیت این پایگاهها در راستای تحقق اهداف تربیتی و توانمندسازی دانشآموزان با نیازهای ویژه خواهد بود.
قاسمی تابستان را "فرصت طلایی" برای رشد مهارتهای شخصیتی و اجتماعی دانشآموزان استثنایی خواند و اعلام کرد: شعار هر دانشآموز یک مهارت باید به طور جدی پیگیری شود.
وی خواستار توجه به مهارتهای ششگانه (فنی، عاطفی، ارتباطی، دینی، اجتماعی و هنری) در قالب برنامههای متنوعی همچون جشنوارهها، بازدید از مراکز کارآفرینی، اردوهای مهارتی و مسابقات شد.
قاسمی گفت: این پایگاهها صرفاً جنبه تفریحی ندارند، بلکه بستری برای آمادهسازی دانشآموزان برای زندگی مستقل هستند.
رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی با اشاره به نقش محوری فناوری، از مدیران خواست از "سفیران فناوری" و ابزارهای هوش مصنوعی برای جذابسازی و کیفیتبخشیدن به برنامهها استفاده کنند.
وی بر لزوم آموزش مهارتهایی، چون پدافند غیرعامل، مدیریت هیجان، خودمراقبتی و آمادگی در بحران به دانشآموزان تأکید کرد.
قاسمی گفت: برنامهریزی باید مبتنی بر "زیستبوم هر استان" و با بهرهگیری از ظرفیتهای فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی مناطق انجام شود.
وی از رؤسای آموزش و پرورش خواست با بهکارگیری ظرفیت خیرین، نهادهای فرهنگی و متخصصان روانشناسی و مشاوره، کیفیت برنامهها را ارتقا دهند.
رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی خاطرنشان کرد: تفاهمنامههای منعقدشده (بهویژه با سازمان فنی و حرفهای و حوزه تربیت بدنی) برای تأمین امکاناتی مانند زمین چمن و اتاق بازی پیگیری شود.
قاسمی، هدف نهایی فعالیتهای تابستانی را تبدیل دانشآموزان با نیازهای ویژه به انسانهای توانمند، با اعتماد به نفس و دارای حس هویت اجتماعی" دانست و افزود: این دانشآموزان باید خود را جامعهساز بدانند.
رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی گفت: سازمان برای پایش و ارزیابی عملکرد پایگاهها، برنامه بازدیدهای ترکیبی (حضوری و مجازی) را اجرا خواهد کرد.