مدیر طرحهای عمرانی و زیربنایی شرکت عمران، آب و خدمات کیش، گفت: ۷۰ درصد از روان آبها در مراحل اول و دوم طرح جامع جمعآوری و هدایت آبهای سطحی مهار شدند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما کیش، علی مختارزاده، در گفتوگو با خبر ۲۰ سیمای کیش، با اشاره به آغاز طرح جامع جمعآوری و هدایت آبهای سطحی کیش از سال ۱۴۰۱ ، گفت: این طرح با هدف کاهش معضلات آبگرفتگی، حفاظت از محیط زیست و تقویت سفرههای آب زیرزمینی، در حال اجراست.
او با اشاره به سه مرحله اجرای طرح، گفت: مرحله اول شامل اجرای ۹۱ حلقه چاه حفاری و ۸ ترانشه جذبی در سال 1401 به پایان رسید.
مختارزاده آغاز مرحله دوم طرح را از زمستان ۱۴۰۲ برشمرد و گفت: این مرحله در مراحل پایانی قرار دارد و تاکنون ۶۵ حلقه چاه، بیش از هزار و هشتصد متر حفاری و شش ترانشه جذبی به حجم هفت هزار و دویست مترمکعب اجرا شده است.
او محدوده اجرایی طرح را نوار سیاحتی کیش، از بازار پردیس تا خیابان سنایی و شهرکهای مسکونی صدف، میرمهنا و نوبنیاد قدیم برشمرد و گفت: با تکمیل طرح، علاوه بر مهار روانآبها، از ورود حجم زیادی از آب به مناطق ساحلی و دریا جلوگیری خواهد شد.
مدیر طرحهای عمرانی شرکت عمران، آب و خدمات کیش با اشاره به نتایج مثبت طرح، تصریح کرد: حدود ۶۰ تا ۷۰ درصد روانآبهای سطحی با اجرای طرح در مراحل اول و دوم مهار شده و امیدواریم با آغاز و تکمیل سریع مرحله سوم، این رقم به حداقل ممکن برسد.
مختارزاده افزود: با توجه به اقلیم کیش و بارش بارندگیهای شدید، اجرای طرح، گامی مؤثر در راستای استفاده بهینه از منابع آبی و کاهش خسارت های زیستمحیطی ناشی از جاری شدن روانآبها است.