معاون اجتماعی و فرهنگی منطقه ۱۴ از اجرای برنامههای متنوع سلامت روان، از خانوادهها در دوران جنگ ۱۲ روزه و پس از بحران در خانههای سلامت منطقه خبرداد.
وی با اشاره به اینکه خانههای سلامت منطقه ۱۴ با همکاری مشاوران مجرب، کمپینهای امیدبخش و کارگاههای آموزشی، خدمات گستردهای ارائه کرده اند، افزود: مشاورههای آنلاین و پیشگیری از اضطراب از جمله فعالیت هایی است که با حضور مشاور دارای تأییدیه نظام پزشکی، جلسات مشاوره آنلاین برای کاهش استرس و اضطراب ناشی از جنگ برگزار و با استقبال گسترده شهروندان روبهرو شد.
وی ادامه داد کمپین "ایران یار" با همکاری وزارت بهداشت، برای ترویج امید در فضای مجازی راهاندازی شد تا با انتشار محتوای آموزشی و امیدبخش، روحیه شهروندان را در شرایط بحرانی تقویت کند.
فیلسوف زاده تصریح کرد: کارگاههای آموزشی کمکهای اولیه، مهارتهای تابآوری و کنترل استرس برای اعضای کانونهای محلات و افراد اثرگذار برای مواجهه با شرایط بحرانی، پویشهای همدلی و حمایت از گروههای ویژه، پویش "صدای مشاور" برای ارائه مشاوره به نوجوانان و بزرگسالان، پویش "با من حرف بزن" برای رفع چالشهای روانی شهروندان، پویش "صدای همدلی" با تماس تلفنی با سالمندان و اعضای کانون سلامت، پویش "لبخند ایران" با تقدیر از کادر درمان و اهدای گل به نهادهای خدمترسان از دیگر برنامههای شاخص مورد اشاره معاون اجتماعی و فرهنگی منطقه است.
وی در ادامه از اجرای برنامههای ویژهای مانند "دوشنبههای سالمندی"، "چهارشنبههای معلولیت" و توزیع سبد کالا برای حمایت از این گروهها همچنین، غربالگری سلامت، بیناییسنجی و معاینات پزشکی در کنار کارگاههای آموزشی کنترل استرس و خودمراقبتی، تغذیه سالم سلامت معنوی با برنامههای سهشنبههای مساجد به عنوان دیگر برنامهها برای افزایش آگاهی شهروندان خبرداد.
معاون اجتماعی و فرهنگی منطقه ۱۴ با تأکید بر تقویت همبستگی اجتماعی خاطرنشان کرد: هدف ما این است که در سختترین شرایط، هیچ شهروندی احساس تنهایی نکند. ▫️برنامههای سلامت روان منطقه ۱۴ بهصورت مستمر ادامه خواهد داشت تا جامعهای تابآور و امیدوار داشته باشیم.