مسئول واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت دزفول گفت: در سه ماهه نخست امسال بیش از ۶ هزار و ۷۰۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد در این شهرستان معدوم شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما استان خوزستان، علی اورامن از اجرای گسترده برنامههای نظارتی و بهداشتی در سهماهه نخست سال ۱۴۰۴ با هدف ارتقاء سلامت عمومی و مقابله با تخلّفات بهداشتی در سطح شهرستان خبر داد و با اشاره به گستره فعالیت بازرسان بهداشت محیط اظهار داشت: در این بازه زمانی، ۱۳ هزار و ۲۰۶ مورد بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی انجام شده که نشاندهنده افزایش چشمگیر نظارتهای میدانی در راستای تأمین امنیت بهداشتی شهروندان است.
وی با بیان اینکه بازرسان با تخلّفات بهداشتی بدون مماشات برخورد میکنند، افزود: در همین مدت، ۳۹۶ اخطار بهداشتی صادر شده و ۶۹ مورد تخلف برای رسیدگی به مراجع قضایی ارجاع داده شدهاند. همچنین ۳۲ واحد متخلف به علت رعایت نکردن اصول بهداشتی، پلمب شدهاند.
اورامن ادامه داد: در بخش نظارت بر کیفیت آب آشامیدنی، ۵۴۰ نمونهبرداری میکروبی از منابع مختلف انجام شده و ۱۱۰۲۸ مورد کلرسنجی برای اطمینان از سلامت آب مصرفی در سطح شهرستان صورت گرفته است.
مسئول واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت دزفول با تأکید بر نظارت جدی بر سلامت مواد غذایی خاطرنشان کرد: در این سه ماه، ۱۴۵ نمونه مواد غذایی برای بررسی آزمایشگاهی جمعآوری شده و ۶ هزار و ۷۶۶ کیلوگرم مواد غذایی فاسد و تاریخ گذشته شناسایی و از چرخه مصرف خارج و معدوم شدهاند.
اورامن در پایان، همکاری شهروندان، مسئولان و کسبه را رمز موفقیت در اجرای بهتر برنامههای نظارتی دانست و بر لزوم تداوم آموزش، پیشگیری و مشارکت عمومی در ارتقاء بهداشت محیط تأکید کرد