نیروهای امدادی هلال احمر تا کنون به ۶۷۶ نفر سیل زده در شهرستانهای قلعه گنج، رودبارجنوب، ریگان و عنبرآباد امدادرسانی کردند.
به گزارش خبر گزاری صداوسیما مرکز کرمان ،مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کرمان با اشاره به اعزام ۱۲۷ نیروی امدادی در قالب ۳۰ تیم به شهرستانهای مذکور افزود: امدادگران و نجاتگران این جمعیت از ابتدای وقوع این مخاطره تا کنون ۶۷۶ نفر را در قالب ۱۶۲ خانوار امدادرسانی کردهاند.
فلاح با اشاره به خسارت سیلاب در ۳۰ روستا و محله در شهرستانهای قلعه گنج، رودبارجنوب، ریگان و عنبرآباد خاطرنشان کرد: امدادگران هلال احمر تا کنون ۲۵ منزل مسکونی را که دچار آبگرفتگی شده بودند، تخلیه آب انجام دادند.
وی با اشاره به اسکان ۱۵۸ نفر از خانوادههای سیل زده تصریح کرد: نیروهای امدادی تاکنون ۱۳۴ بسته غذایی، ۴۹۷ تخته پتو، ۲۵۴ تخته موکت، ۲۷ ست بهداشتی، ۳۲ دستگاه چادر امدادی و ۱۰۰ کیلوگرم نایلون برای پوشش چادرهای اسکان اضطراری توزیع کرده اند.
بر اثر بارندگیهای سیل آسا از پنجشنبه ۱۹ تیر در مناطق جنوبی استان به ویژه در شهرستانهای قلعه گنج، رودبارجنوب، ریگان و عنبرآباد دچار طغیان رودخانه و آبگرفتگی معابر شد.