حمایت از سرمایهگذاری و رفع موانع تولید در اولویت است
رئیس اتاق بازرگانی یاسوج بر لزوم حمایت از سرمایهگذاری و رفع موانع تولید با هدف جذب سرمایهگذاران داخلی و خارجی و توسعه اقتصادی استان تاکید کرد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، عبدالله قبادی در نشست شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی با اشاره به پیگیریها برای معرفی پتانسیلها و ظرفیتهای استان، اظهار داشت: دولت سیزدهم با مصوبه ۱۴۲ مجلس، استانها را مکلف به آمادهسازی بستههای سرمایهگذاری کرده است.
قبادی افزود: بر اساس قانون، استانداری، اتاق بازرگانی و سایر سازمانهای مربوطه موظفند در مدت زمان تعیین شده، تعدادی از این پتانسیلها را در قالب بستههای سرمایهگذاری آماده کنند تا ظرفیت جذب سرمایهگذار خارجی و توسعه صادرات فراهم شود
وی با بیان اینکه تمامی مراحل اعطای مجوز و استعلامات باید طی شود تا در صورت ورود سرمایهگذار، چه خارجی و چه داخلی، طرحها قابل اجرا باشند، تاکید کرد: پس از اعطای مجوز، دیگر نباید درخواستهای جدیدی برای انجام مراحل اداری صورت گیرد.
وی با اشاره به ظرفیتهای فراوان کهگیلویهوبویراحمد در حوزههای نفت و گاز، کشاورزی و گردشگری گفت: با همافزایی دولت و بخش خصوصی، میتوان این ظرفیتها را بالفعل کرد و استان را به یکی از مقصدهای مهم سرمایهگذاری کشور تبدیل نمود.
رئیس اتاق بازرگانی کهگیلویه و بویراحمد، وظیفه اتاق بازرگانی را همراهی با دولت در این زمینه دانست و گفت: در جلسات گذشته نیز به این موضوع پرداخته شد، زیرا آمادهسازی این بستهها برای سازمانهای اقتصادی، بخش خصوصی و بانکها از اهمیت بالایی برخوردار است.
قبادی همچنین به ارتباط ماده ۲۷ با سایر مواد قانونی مرتبط مانند ماده ۲۵ و ۲۶ اشاره کرد و از لزوم برگزاری جلساتی تخصصی برای بررسی جامعتر این ماده گفت.
امین منوچهری، مشاور اقتصادی اتاق بازرگانی کهگیلویه و بویراحمد قانون تأمین مالی را به عنوان راهکاری برای حل مشکلات سرمایهگذاری در استان عنوان کرد .
منوچهری ماده ۲۷ این قانون را بسیار حائز اهمیت دانست و تصریح کرد: بر اساس این ماده، دستگاههای سرمایهگذاری و استانداریها موظفاند بستههای سرمایهگذاری را ظرف ۶ ماه تهیه و منتشر کنند و نکته کلیدی این است که سرمایهگذاری در این چارچوب، نیازی به مجوز دیگری ندارد.