معاون آموزشی دانشگاه لرستان گفت: نوبت دوم آزمون سراسری امسال با شرکت ۲۴ هزار و ۷۳ داوطلب در استان آغاز شد که تعداد داوطلبان در مقایسه با سال گذشته ۱۵ درصد کاهش یافته است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، علی میر گفت: نوبت دوم آزمون سراسری ۱۴۰۴ از صبح امروز ۲۶ تیرماه با رقابت ۲۴ هزار و ۷۳ داوطلب لرستانی آغاز شد که تا عصر فردا ادامه دارد.
وی افزود: داوطلبان در پنج رشته ریاضی، علوم تجربی، علوم انسانی، هنر و زبان باهم به رقابت میپردازند که آمار داوطلبان لرستان در مقایسه با نوبت دوم آزمون سراسری سال گذشته، ۱۵ درصد کاهش یافته است.
معاون آموزشی دانشگاه لرستان بیان کرد: بیشترین تعداد داوطلبان آزمون سراسری امسال با ۱۴ هزار و ۷۵۰ نفر در رشته تجربی و کمترین با ۵۹۱ نفر در رشته هنر است. همچنین یکهزار و ۴۰۶ داوطلب در رشته ریاضی، ۹۴۶ نفر در رشته زبان خارجه و ۶ هزار و ۳۸۰ نفر در رشته علوم انسانی شرکت میکنند.
میر تصریح کرد: ۶۴ درصد از داوطلبان آزمون سراسری خانم و ۳۶ درصد آقا هستند.
وی گفت: پس از پایان آزمون، با محاسبه بخشی از سوابق تحصیلی، نتیجه کنکور به داوطلبان اعلام خواهد شد.