معاون امور استانهای شورای توسعه فرهنگ قرآنی کشور، با تقدیر از عملکرد رسانه استانی گفت: خراسان جنوبی نمونهای موفق از همافزایی دستگاههاست و می تواند با تولید برنامههایی اثرگذار، زمینه حفظ و درک عمیق این ۱۰۰ آیه را برای مردم فراهم کند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، حجتالاسلام رایجی در نشست مشترک مسئولان فرهنگی و رسانهای خراسان جنوبی همچنین دو پیشنهاد محتوایی از جمله طراحی مسابقات و تولیدات خلاقانه برای هر آیه با رویکرد مردمی و برگزاری جلسات قرآنی با حضور چهرههای شناختهشده و پخش آنها از رسانه، بهویژه در فضاهای خانگی یا عمومی را ارائه داد.
مدیرکل صدا و سیمای خراسان جنوبی نیز در این جلسه با اشاره به آمادگی کامل رسانه استان گفت: نسل امروز نیازمند محتوای نو و روایتهای خلاقانه از مفاهیم قرآنی است و با بهرهگیری از جلسات هماندیشی، بارش فکری، و حضور جوانان، میتوان تولیداتی متناسب با زبان نسل امروز خلق کرد.
آینه دار با اشاره به اینکه تجربه موفق تلفیق برنامه تلویزیونی با هیئت مذهبی در ایام محرم نشان داد که صدا و سیما ظرفیت تحقق مدلهای نو در انتقال مفاهیم دینی را دارد افزود: در گام دوم زندگی با آیهها نیز آمادگی کامل برای طراحی قالبهای جدید وجود دارد.
وی همچنین با تأکید بر مشارکت همهجانبه دستگاههای استانی گفت: تمامی نهادها باید در برنامههای خود جایگاه و نسبتشان را با طرح زندگی با آیهها مشخص کرده و در یادوارههای فرهنگی مانند کنگره ۲۴۰۰ شهید استان، می توان محتوای قرآنی را محور قرار داد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی نیز افزود: در این مرحله ۱۰۰ آیه آشنا از قرآن کریم که برای عموم مردم ملموس و کاربردی است، محور کار قرار گرفته و به چهار بخش ۳۰ آیه با موضوع نصر و پیروزی (ویژه جنگ ۱۲ روزه و مفاهیم مقاومت)، ۳۰ آیه شناختهشده و پرکاربرد، ۲۰ آیه مرتبط با سبک زندگی اسلامی و ۲۰ آیه مرتبط با جهانبینی قرآنی تقسیم شدند.
حجت الاسلام سالاری مکی با بیان اینکه این آیات باید به گفتمان عمومی تبدیل شوند، افزود: صدا و سیمای خراسان جنوبی بهعنوان بازوی فرهنگی و رسانهای، ظرفیت بزرگی برای تبیین این مفاهیم دارد.
وی گفت: رسانه استانی میتواند این آیات را در قالب مستند، برنامههای ترکیبی، نشستهای قرآنی، تولیدات کوتاه و پوشش مناسبتهای مذهبی نظیر محرم، صفر و اربعین، در معرضح دید عموم قرار دهد.