رزمایش مرکب امداد و نجات دریایی ۲۰۲۵ دریای خزر به میزبانی ناوگان شمال و منطقه چهارم دریایی امام رضا (ع) نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در حال برگزاری است.
امیر دریادار دوم محسن رزاقی با بیان اینکه شعار این رزمایش «با هم برای دریای خزری ایمن و امن» است گفت: رزمایش مرکب امداد و نجات دریای خزر، با هدف اجرایی شدن تدابیر فرماندهی معظم کل قوا (مدظله العالی) مبنی بر «توسعه دیپلماسی مبتنی بر همکاریهای بینالمللی» و «ایجاد همگرایی و هماهنگی در اقدامات مشترک بین نیروهای دریایی جمهوری اسلامی ایران و کشورهای حاشیه دریای خزر» و در راستای «تامین امنیت و ایمنی دریانوردی در دریای خزر برای کشتیهای تجاری» و «دستیابی به یک روش مورد پذیرش طرفین برای طراحی و اجرای رزمایشهای مرکب آینده» در دو فاز ساحلی و دریایی به مدت سه روز در حال برگزاریست.
سخنگوی رزمایش مرکب امداد و نجات دریایی دریای خزر (CASAREX۲۰۲۵)، گفت: در این رزمایش، تمرینات مختلف از جمله کمک به کشتی سانحهدیده، عملیات تبادل عمودی، عملیات تجسس و نجات، تمرین مانور افسر نگهبان، آدم به دریا، صورت بندی، عکس برداری هوایی و رژه دریایی برنامه ریزی شده است که توسط یگانهای دریایی جمهوری اسلامی ایران و فدراتیو روسیه انجام شده است.