تیم فوتبال پرسپولیس با برتری ۲ بر صفر برابر صبا، موفق شد با سه امتیاز شیرین از قم بازگردد.
در ادامه هفته ششم لیگ برتر فوتبال ایران، صبای قم از ساعت 19در ورزشگاه یادگار امام قم میزبان پرسپولیس تهران بود که این بازی در نهایت با برتری 2 بر صفر سرخپوشان به پایان رسید.
در آغاز نیمه نخست این بازی پرسپولیس بازی هوشمندانهای را ارائه داد و توانست در دقیقه 6 به گل برسد. عالیشاه روی پای دقیق طارمی درون محوطه جریمه صبا با مهرداد طهماسبی تک به تک شد و با یک ضربه زیبا دروازه صبا را باز کرد.
در نیمه دوم بازی نیز پرسپولیس به حملات خود ادامه داد تا اینکه روی حرکت زیبایی که عالیشاه از سمت راست انجام داد، مهدی طارمی در دقیقه 59 پشت محوطه جریمه صاحب توپ شد و با یک ضربه زیبا، دومین گل پرسپولیس را به ثمر رساند.
پرسپولیس در این دیدار با ترکیب سوشا مکانی، میثم حسینی، مایکل اومانیا، محسن بنگر، احمد نوراللهی، مهرداد کفشگری، حسین ماهینی، محمد نوری، امید عالیشاه، محمد عباسزاده و مهدی طارمی بازی را آغاز کرد.
صبا نیز با ترکیب مهرداد طهماسبی، مسعود حقجو، روزبه چشمی، هادی شکوری، ابوالفضل ابراهیمی، محسن بیات، حسین بادامکی، ایوب کلانتری، جلالالدین علیمحمدی، امید قربانی و احمد حسنزاده به میدان رفت.
پدیده با 3 گل از سد راهآهن گذشت
تیم فوتبال پدیده خراسان با سه گل از تیم فوتبال راهآهن گذشت و دومین پیروزی خانگی برای تیم خود را رقم زد.
در این بازی که از ساعت 17:15 عصر امروز و با حضور بیش از 8 هزار تماشاگر در ورزشگاه ثامن مشهد برگزار شد، اکبر صادقی در دقیقه 27 بازی و روی اشتباه شیث رضایی دروازه تیم راه آهن تهران را باز کرد.
در نیمه دوم نیز تیم پدیده خراسان حملات زیادی را به سمت دروازه راهآهن تهران داشت که در نتیجه تیم پدیده و رضا عنایتی در دقیقه 73 بازی با خطای پنالتی که توسط داور از شیث رضایی گرفته شد، به گل دوم رسید.
گل سوم تیم فوتبال پدیده نیز در دقیقه 86 توسط محمد رضایی زده شد و تیم پدیده با این برد قاطع به رده سوم جدول صعود کرد.
توقف ملوان مقابل استقلال خوزستان 10 نفره
تیم فوتبال ملوان در ورزشگاه تختی انزلی مقابل استقلال خوزستان متوقف شد.
تیم فوتبال ملوان از ساعت 18 در ورزشگاه تختی انزلی به مصاف تیم استقلال خوزستان رفت که بازی با نتیجه یک بر یک مساوی به پایان رسید.
روحالله سیفالهی در دقیقه 15 برای استقلال خوزستان گلزنی کرد.
در دقیقه 67 سومای یاکیده دروازهبان استقلال خوزستان روی رافخایی مرتکب خطای پنالتی شد که سید جلال رافخایی این ضربه را تبدیل به گل کرد تا بازی مساوی شود این اولین گل رافخایی در لیگ برتر چهاردهم است.
امید سعیدفر داور مسابقه به حسین حسینی از ملوان کارت زرد نشان داد. داور یاکیده از استقلال خوزستان را در دقیقه 67 از میدان اخراج کرد.
استقلال خوزستان با این مساوی 3امتیازی شد و در رده چهاردهم قرار گرفت و ملوان 6 امتیازی شد.