سرپرست شهرداری منطقه۱۳ جلسه کارگروه رسیدگی به آسیبدیدگان جنگ، ضمن مرور اقدامات انجامشده از ابتدای جنگ تاکنون، آخرین وضعیت رسیدگی به پلاکهای آسیبدیده در این منطقه را بررسی کرد.
در این نشست، وضعیت ۱۶ پلاک آسیبدیده از نظر میزان تخریب، ضرورت پایدارسازی، مقاومسازی، تخریب کامل و نوسازی مورد ارزیابی کارشناسی قرار گرفت.
همچنین روند صدور پروانههای ساختمانی، امتیازات مربوط به تخریب و نوسازی، مراحل اسکان موقت، پرداخت ودیعه و نحوه آواربرداری بهصورت دقیق تشریح و بررسی شد.
بر اساس گزارش ارائهشده، خسارات وارد شده به هر پلاک بهصورت موردی بررسی و موضوعات باقیمانده که نیازمند پیگیریهای تکمیلی هستند، مشخص شدند. در همین راستا، شرح وظایف معاونتها، ادارات تخصصی و نواحی ذیربط، تعیین شد و برخی موارد نیز برای طرح در ستاد بازسازی جنگ و پیگیری در سطوح بالاتر معرفی شدند.