آیت الله نوری همدانی هرگونه فتنه گری و خیانت به نظام، انقلاب و خاک کشور را محکوم کرده و از مسئولان خواست با تلاش شبانه روزی در مسیر رفع مشکلات اقتصادی مردم گام بردارند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز قم، آیت الله نوری همدانی، در بیانیهای با اشاره به سوء استفاده مجدد آمریکا و رژیم صهیونی و پادوهای داخلی شان از خواسته به حق مردم نسبت به مشکلات معیشتی با ایجاد آشوب و تخریب گسترده اموال عمومی و شخصی گفت: آمریکا و اسرائیل در تمام این سالها همچون جنگ ۱۲ روزه نشان دادند هیچ خط قرمزی برای از بین بردن این خاک ندارند و تمام هدفشان تکه تکه کردن سرزمین عزیز ایران اسلامی و غارت منابع کشور است.
آیت الله نوری همدانی با تاکید بر اینکه مردم باید مرز خود را از اغتشاشگران جدا و خائنین به این ملت را رسوا نمایند، ضمن حمایت از رهبر معظم انقلاب و خواسته بهحق هموطنان، هرگونه فتنه گری و خیانت به نظام، انقلاب و خاک کشور را محکوم و از مسئولان خواست با تلاش شبانه روزی در مسیر رفع مشکلات اقتصادی مردم گام بردارند.