فرمانده انتظامی استان کردستان از کشف پرونده ۲۱ هزار میلیارد ریال اخلال در نظام گمرکی توسط یک شرکت در مریوان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صداو سیما, سردار يحيي الهي فرمانده انتظامی استان کردستان گفت: ماموران پليس امنيت اقتصادي استان با اشراف اطلاعاتي از رفع نشدن تعهدات ارزي توسط يک شرکت در مريوان مطلع و موضوع را در دستور کار خود قرار دادند.
وي افزود: ماموران پليس امنيت اقتصادي با بررسي هاي پليسي و پس از هماهنگي با مراجع قضايي، مشخص شد شرکت مورد نظر که در امر صادرات کالا فعاليت داشته با اقدامات فريبکارانه در نظام گمرکي کشور منجر به عدم رفع تعهدات ارزي به ميزان 21 هزار ميليارد ريال شده است.
فرمانده انتظامي استان کردستان با بيان اينکه در حال حاضر 877 ميليارد تومان توسط اين شرکت به خزانه دولت واريز شده، گفت: در اين رابطه مدير عامل شرکت در اختيار مراجع قضايي قرار گرفت.
سردار الهي گفت: پليس برابر قانون با کساني که در نظام اقتصادي اخلال ايجاد و همچنين نسبت به احتکار کالاهاي اساسي معيشتي مردم اقدام کنند، قاطعانه برخورد مي کند.#