مدیرکل تعاون ، کار و رفاه اجتماعی استان سمنان : اصناف متقاضی شرکت در طرح عرضه کالابرگ یک میلیون تومانی می توانند از طریق مراجعه به بانک و سامانه های شمیم و شما برای ملحق شدن به این طرح اقدام کنند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز سمنان، علی نورانی با اشاره به اجرای طرح کالابرگ یک میلیون تومانی در ۳ هزار فروشگاه خرد و عمده و ۱۴۰ هزار فروشگاه زنجیرهای استان سمنان گفت : مدیران فروشگاه هایی که تمایل دارند به این طرح ملحق شوند می توانند به بانک هایی که دستگاه کارت خوان آنها را در اختیار دارند مراجعه کنند و برای شرکت در این طرح درخواست دهند .
وی افزود : این الحاق از طریق نرم افزار های شمیم و شمای فروشندگان نیز امکان پذیر است .
مرکز تماس ۶۳۶۹ -۰۲۱ برای پاسخگویی به سوالات طرح کالابرگ الکترونیکی آماده است ؛ ۱۱ قلم کالای اساسی شامل مرغ، تخممرغ، گوشت قرمز، حبوبات، قند و شکر، روغن، ماکارونی، برنج، شیر کمچرب، ماست کمچرب و پنیر مشمول کالابرگ الکترونیکی است و استعلام مانده اعتبار از طریق اپلیکیشن «شمیم»، پیامرسان «بله» و کد دستوری #۱۴۶۳*۵۰۰* و صندوقهای فروشگاهی امکانپذیر است.