چهار مدرسه با ۳۸ کلاس درس در شهرستان سردشت در حال ساخت است.
سلطان محمودپور افزود: همچنین احداث دو مدرسه ۱۲ کلاسه در شهر ربط از توابع این شهرستان با اعتبار ۳۵۰ و ۳۷۰ میلیارد ریالی جز پروژههای فعال مدرسه سازی در این شهرستان بوده که یکی از آنها وارد مرحله اجرا و دیگری در مرحله پیمان سپاری است.
محمدپورتصریح کرد: همچنین یک مدرسه خیرساز در روستای "کولسه" شهرستان سردشت به همت یکی از خیران مدرسه ساز با حدود ۱۵ میلیارد ریال هزینه در دست احداث است که سال آینده به بهره برداری خواهد رسید.
وی گفت: با توجه به نیازمندی این شهرستان به توسعه فضاهای آموزشی از خیران حوزه مدرسه سازی انتظار داریم در راستای تکمیل و تجهیز مدارس این منطقه اهتمام داشته باشند.
رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان سردشت، میانگین سرانه فضای آموزشی این شهرستان را ۲.۸۸ متر برای هر دانشآموز عنوان کرد و افزود: این آمار در مقایسه با میانگین استانی و استاندارد پایینتر بوده و تلاش میکنیم از استفاده از همه ظرفیتها به ویژه خیران به حد استاندارد نزدیک شویم.