خبرهایی از گوشه و کنار گیلان با موضوعات اجتماعی و فرهنگی در بسته اخبار کوتاه ۳۰ دی ۱۴۰۴ ببینید.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان ، دیدار با خانواده شهدای مدافع وطن، رونمایی از یک اثر فرهنگی، درگذشت مادر شهید از جمله خبرهای بسته اخبار کوتاه اخرین روز دی ماه ۱۴۰۴ است.
شهدای مدافعان وطن، حافظان امنیت هستند.
فرمانده سپاه قدس گیلان در دیدار با خانواده شهدای مدافع وطن «امیرعلی لطیفی» و مهدی فردی از شهدای اقدامات تروریستهای مسلح گفت: امنیت، بزرگترین سرمایه کشور است و شهدا با جانفشانی این امنیت را برای مردم به ارمغان میآورند.
رونمایی از نماهنگ مثل سرو با موضوع، همبستگی و اتحاد مردم در دفاع از وطن در لنگرود
نماهنگ مثل سرو، شعری از سید صادق آتشی، هشتمین اثر گروه فرهنگی فصل ظهور است که با اجرای تیپ نیروی مخصوص میرزاکوچک خان و به تهیه کنندگی موسسه فرهنگی میقات در لنگرود ساخته و رونمایی شد.
فرماندار املش در نشست شورای اداری این شهرستان بر ضرورت بهره گیری هرچه بیشتر از منابع و امکانات در راستای حل مشکلات معیشتی مردم تاکید کرد و گفت: باید با وحدت و تلاش، زمینه توسعه اقتصادی را بیش از پیش در جامعه فراهم سازیم.
درگذشت مادر شهید کیاموسوی در لاهیجان
کربلایی خانم مهری دوست نصیرخواه مادر شهید سیدرضا کیاموسوی به فرزند شهیدش پیوست وپیکرش در آرامستان آقاسیدمحمد یمنی لاهیجان به خاک سپرده شد. شهید سیدرضا کیاموسوی سال ۱۳۶۵ در منطقه عملیاتی حاج عمران به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
آزاد سازی بیش از ۳ هزار مترمربع از زمین ملی در صومعه سرا
فرمانده انتظامی صومعه سرا گفت: ۳ هزار و ۸۶۰ مترمربع از زمین ملی که از سوی فردی ۵۹ ساله تصرف شده بود، آزاد و متهم به مرجع قضایی معرفی شد.