رئیس مرکز راهبری گاز کشور گفت: در ۲۴ ساعت گذشته نزدیک به ۸۰ درصد از تولید گاز کشور در بخش خانگی تجاری و صنایع جزء مصرف شده است؛ و همچنین احتمالا مصرف گاز در روزهای آینده به ۶۹۰ میلیون متر مکعب خواهد رسید.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، غلامرضا کوشکی رئیس مرکز راهبری گاز کشور در ارتباط زنده با بخش خبری ۱۴ گفت: با ورود موج سرما به کشور، مصرف گاز افزایش چشمگیری داشته و میزان مصرف در بخش خانگی و تجاری از مرز ۶۸۳ میلیون مترمکعب در شبانهروز عبور کرده است.
وی افزود: در ۲۴ ساعت گذشته نزدیک به ۸۰ درصد از تولید گاز کشور در بخش خانگی تجاری و صنایع جزء مصرف شده است؛ و همچنین احتمالا مصرف گاز در روزهای آینده به ۶۹۰ میلیون متر مکعب خواهد رسید.
کوشکی ادامه داد: برای تأمین پایدار گاز در این شرایط، ناچار هستیم مصرف گاز را در برخی بخشها از جمله صنایع، واحدهای مولد و نیروگاهها بهصورت مقطعی مدیریت کنیم تا پایداری شبکه گاز کشور حفظ شود.
وی با اشاره به افزایش مصرف در برخی استانها گفت: در استانهای تهران، خراسان رضوی، اصفهان، آذربایجان شرقی و مازندران به دلیل سرمای هوا، مصرف گاز این استانها بهطور محسوسی افزایش یافته و همراهی مردم در این استانها نقش تعیینکنندهای در حفظ پایداری شبکه دارد.
رئیس مرکز راهبری گاز کشور در پایان با تأکید بر ضرورت مدیریت مصرف افزود: از همه هموطنان درخواست میکنیم با رعایت الگوی مصرف در منازل و محیطهای کاری، کمک کنند تا شبکه گاز کشور پایدار بماند و هیچ نقطهای از کشور با افت فشار یا قطعی گاز، بهویژه در روزهای سرد سال، مواجه نشود.