کشف ۳۲ دستگاه استخراج رمز ارز در سلسله
جانشین فرمانده انتظامی استان لرستان از شناسایی یک مزرعه بزرگ استخراج رمز ارز و کشف ۳۲ دستگاه ماینر توسط مأموران پلیس امنیت اقتصادی استان در شهرستان سلسله خبر داد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، جانشین فرمانده انتظامی استان لرستان اظهار داشت: مأموران پلیس امنیت اقتصادی با اشراف و اقدامات اطلاعاتی از فعالیت غیر مجاز یک مزرعه بزرگ استخراج رمز ارز در شهرستان سلسله مطلع شدند.
سرهنگ فرهاد ابدال چگنی افزود: این مزرعه که تحت پوشش یک دامداری فعالیت میکرد پس از هماهنگی قضایی مأموران به محل اعزام و در بازرسی از محل تعداد ۳۲ دستگاه ماینر استخراج رمز ارز که فعال بودند توقیف و محل پلمب شد.
جانشین فرمانده انتظامی استان با بیان اینکه برابر نظر کارشناسان ارزش این تجهیزات حدود ۳۲ میلیارد ریال برآورد شده است که همگی جمع آوری و به مقر انتظامی دلالت داده شدند تصریح کرد: پلیس با اشراف اطلاعاتی و با قاطعیت با مخلان اقتصادی برخورد قاطع و قانونی خواهد داشت.