مدیر کل هواشناسی فارس گفت: هوای سرد و یخبندان تا دو روز آینده در استان ادامه دارد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز فارس ، قاسم حسینی افزود: توده هوای سرد از امروز چهارشنبه یکم بهم تا پایان اوایل وقت روز جمعه سوم بهمن در استان ماندگار است..
وی با اشاره به نوع مخاطره این هشدار افزود: کاهش محسوس دما و یخبندان در تمام مناطق استان، به خصوص مناطق شمالی، مرکزی و شرقی و شهر شیراز وجود دارد.
مدیر کل هواشناسی فارس با بیان اینکه احتمال خسارت به محصولات کشاورزی وجود دارد به به کشاورزان و باغداران توصیههایی کرد: تمهیدات لازم را برای مقابله با کاهش دما، به خصوص در اوایل صبح انجام دهند.
حسینی اعلام کرد: عدم تردد دامها و عشایر به مناطق مرتفع، ایجاد پوشش روی نهالهای جوان نخل و مرکبات، خودداری از هرس درختان در این شرایط و کنار گذاشتن روش مبارزه شیمیایی در مناطقی که دما به زیر صفر میرسد از مهم ترین توصیه ها به بهره برداران است.
مدیر کل هواشناسی فارس اعلام کرد: به استفاده از ضد یخ در ماشینآلات و تخلیه آب و جمعآوری سیستمهای آبیاری تحت فشار در مناطق سرد، محلولپاشی با کود حاوی پتاسیم بالا قبل از شروع سرما، کنترل و تنظیم دما در گلخانهها و سالنهای پرورشی و تامین سوخت کافی، عایقبندی و محافظت کندوها در برابر سرما و استفاده از تغذیه مصنوعی و آبیاری و افزایش دمای باغ با روشهای مناسب برای کاهش خسارت سرمازدگی از دیگر توصیه های هواشناسی فارس به کشاورزان و باغداران است.