بخشدار بخش یانسر شهرستان بهشهر اعلام کرد ارتفاع برف در مناطق مرتفعی مانند کلیا عبدالهی و سرخگریوه به حدود ۸۰ سانتیمتر رسیده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران؛ آخوندی، بخشدار بخش یانسر شهرستان بهشهر، با اشاره به بارش برف سنگین در ارتفاعات، گفت: از شب گذشته بارش برف در منطقه آغاز شده و همچنان با شدت ادامه دارد.
وی با بیان جزئیات ارتفاع برف در مناطق مختلف بخش یانسر تصریح کرد: در روستای نیالا میانگین ارتفاع برف به ۳۰ سانتیمتر، در بیشهبنه به ۵۰ سانتیمتر و در مناطق مرتفعتر از جمله کلیا عبدالهی و سرخگریوه نیز این ارتفاع به حدود ۸۰ سانتیمتر رسیده است.
بخشدار یانسر با اشاره به اقدامات انجامشده برای رفع مشکلات احتمالی، گفت: تیمهای عملیاتی بخشداری و راهداری از ساعات اولیه صبح امروز در محورها و نقاط بحرانی از جمله عشرستاق، بیشهبنه، عبدالهی و پابند مستقر شدهاند. وی افزود: عملیات نمکپاشی و برفروبی با حداکثر توان در جریان است.
آخوندی با تأکید بر تداوم بارش برف و شرایط نامساعد جوی، خطاب به هموطنان هشدار داد: تحت هیچ شرایطی به سمت روستاهای بالادست و محورهای کوهستانی، به ویژه محور مواصلاتی گلوگاه به دامغان، تردد نکنند. بخشدار یانسر گفت: این اقدام برای حفظ جان و سلامت خود و عزیزانتان ضروری است.
وی در پایان از همکاری و همراهی مردم در این شرایط ویژه تقدیر کرد و اطمینان داد که تمامی دستگاههای اجرایی تا عادیشدن کامل وضعیت، در حال ارائه خدمات هستند. بخش یانسر دارای ۵۲ روستا است و هماکنون تیمهای امدادی در حال پایش مستمر وضعیت و ارائه خدمات در این مناطق هستند.