افزایش ۷ میلیون مترمکعبی مصرف گاز در البرز
مدیرعامل شرکت گاز استان البرز گفت: با افزایش سرما به دلیل بارش برف و باران در البرز، نسبت به دو هفته گذشته مصرف روزانه گاز در بخش خانگی ۷ میلیون مترمکعب افزایش پیدا کرده است.
سیدرضا غفاریان در گفتگو با
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز البرز گفت: با افزایش سرما در یک هفته گذشته در استان البرز مصرف گاز به ۳۰ میلیون مترمکعب در روز رسیده است.
مدیرعامل شرکت گاز البرز با اشاره به افزایش ۵۰۰ هزار مترمکعبی مصرف روزانه گاز در بخش خانگی به ازای هر یک درجه کاهش دما، افزود: مردم با پوشیدن لباس گرم، بستن دریچههای کولر، بستن درب اتاقهای اضافی و دمای رفاه ۲۰ درجه در منازل ما را همراهی کرده و به حفظ این سرمایه ملی کشور کمک کنند.
وی گفت: با افزایش سرما به دلیل بارش برف و باران در البرز، نسبت به دو هفته گذشته مصرف روزانه گاز در بخش خانگی ۷ میلیون مترمکعب افزایش پیدا کرده است.