مدیرعامل گروه پتروپارس گفت: با همت متخصصان ایرانی، عملیات Hook Up قطعه یازده پارس جنوبی با موفقیت انجام شد و با انجام این عملیات، تولید گاز از این موقعیت ۲.۵ میلیون متر مکعب در روز افزایش یافته است.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما، حمیدرضا ثقفی مدیرعامل گروه پتروپارس اعلام کرد: گروه پتروپارس به عنوان یک مجموعه استراتژیک در وزارت نفت با اتکا بر دانش بومی با انجام موفقیتآمیز عملیات اسیدکاری چاه چهاردهم موقعیت B فاز یازده، تولید گاز از این موقعیت را ۲.۵ میلیون متر مکعب در روز افزایش داد.
مدیرعامل گروه پتروپارس در ادامه بیان کرد: پس از عملیات موفقیت آمیز اسیدکاری، اتصال این چاه به منیفلد سکو (Hook Up) در کمتر از ۴۸ ساعت صورت گرفت که این امر محصول برنامه ریزی مستمر از سوی شرکت نفت و گاز پارس و گروه پتروپارس است.
وی گفت: با اضافه شدن این چاه به تولید قطعه یازده پارس جنوبی میزان تولید به بیش از دو برابر در ۱۷ ماه گذشته اضافه شد.
ثقفی در پایان با اشاره به وفاق و همدلی همکاران گروه پتروپارس گفت: همکاران من با همدلی و تلاش مضاعف در شرایط سخت تحریمهای ظالمانه علیه ملت ایران با هدف کمک به رفع ناترازی انرژی در کشور در راستای رسالت خود گامهای موثری را برداشتند و نتیجه آن پیشرفت قابل توجه در ۱۷ ماه گذشته است که منجر به افزایش تولید از این فاز پارس جنوبی شده است.
طرح توسعه قطعه یازده پارس جنوبی به عنوان آخرین و مرزیترینقطعه از این میدان عظیم گازی در آبهای نیلگون خلیج فارس، پس از بد عهدی شرکتهای بین المللی به گروه پتروپارس واگذار شد.