تیم شهرداری نوشهر، در هفته نوزدهم لیگ دسته یک فوتبال کشور امروز به مصاف حریف جنوبی میروند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران؛ برنامه جدید هفته نوزدهم مسابقات لیگ دسته یک فوتبال باشگاههای کشور فصل ۱۴۰۵-۱۴۰۴ با توجه به تغییر زمان برخی دیدارها، اعلام شد.
بر این اساس تیم شهرداری نوشهر از ساعت ۱۴:۳۰ دقیقه امروز دوشنبه ۶ بهمن ۱۴۰۴ در ورزشگاه خلیج فارس بندرعباس به مصاف شناورسازی پی پشت قشم میرود.
تیم شهرداری نوشهر که هفته گذشته در خانه با ۲ گل بعثت کرمانشاه را شکست داده بود با روحیهای مضاعف امروز به مصاف حریف جنوبی میرود.
شهرداری اکنون با ۱۷ امتیاز در رده چهاردهم جدول قرار دارد. شاگردان محسن بنگر برای صعود در جدول به سه امتیاز این بازی نیاز دارند.
تیم نساجی مازندران هم از ساعت ۱۴ فردا سه شنبه ۷ بهمن ماه در ورزشگاه شهید وطنی قائم شهر میزبان پارس جنوبی جم است.
شاگردان فراز کمالوند در تیم نساجی که با ۳۹ امتیاز صدرنشین این مسابقات هستند با پیروزی در این بازی، قصد دارند فاصله امتیاز خود را با دیگر تیمها بیشتر کنند تا گام بلندتری برای صعود به لیگ برتر بردارند.
برنامه جدید هفته نوزدهم لیگ یک فوتبال با توجه به تغییرات زمان برخی مسابقات به شرح زیر است:
دوشنبه ۶ بهمن
داماشیان گیلان- پالایش نفت بندرعباس- ساعت ۱۴:۳۰- ورزشگاه سردار جنگل رشت
سایپا تهران- صنعت نفت آبادان- ساعت ۱۴- ورزشگاه پاس قوامین تهران
شناورسازی پی پشت قشم- شهرداری نوشهر- ساعت ۱۴:۳۰ - ورزشگاه خلیج فارس بندرعباس
سه شنبه ۷ بهمن
نساجی مازندران- پارس جنوبی جم- ساعت ۱۴- ورزشگاه شهید وطنی قائم شهر
مس سونگون- آریو اسلامشهر - ساعت ۱۴- ورزشگاه شهید قویدل تبریز
بعثت کرمانشاه- نود ارومیه- ساعت ۱۴- ورزشگاه آزادی کرمانشاه
مس شهر بابک - هوادار تهران- ساعت ۱۴- ورزشگاه سردار سلیمانی شهربابک
نیروی زمینی تهران- مس کرمان- ساعت ۱۴- ورزشگاه تختی تهران
نفت و گاز گچساران- فرد البرز- ساعت ۱۴ - ورزشگاه شهدای نفت گچساران