گردهمایی رزمندگان پیشکسوت قرارگاه سری نصرت و قرارگاه منطقهای کربلا برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، در چهل و سومین سالگرد تشکیل قرارگاه سری نصرت به فرماندهی سرلشکر شهید حاج علی هاشمی که با هدف شناسایی و تغییر زمین نبرد در منطقه جنگی جنوب و خروج دفاع مقدس از بن بست عملیاتی تشکیل شده بود با همت همرزمان، گردهمایی رزمندگان گمنام قرارگاه سری نصرت با حضور پیشکسوتان عرصه جهاد و شهادت، خانوادههای معظم شهداء، ایثارگران و جانبازان، به میزبانی مردم نجیب شهر مقدس رفیع در دژ ساحلی و مسجد جامع این شهر آلاله خیز برگزار شد.
سردار جانباز حاج عباس هواشمی جانشین وقت قرارگاه سری نصرت در این همایش به بیان نحوه عمل رزمندگان اطلاعات این قرارگاه پرداخت و اظهار داشت: برادران بومی این منطقه که راهنما و مربی زندگی رزمندگان اطلاعات قرارگاه بودند به زبان عربی سخن میگفتند و با کمکهای بی دریغشان خیرات و برکات بیشماری به ما میکردند.
سردار سعید خزاعلی از فرماندهان و رزمندگان قرارگاه نصرت در این یادواره به بیان تاریخچه و دلیل تشکیل این قرارگاه اشاره و عنوان نمود: شهید علیرضا جویلی اولین شهید اطلاعات قرارگاه رشادتهای عجیبی از خود به یادگار گذاشت و سند گمنامی او مثل دیگر شهدای قرارگاه نصرت برای ما ماند. شهدا جان دادند تا انقلاب بماند ما در این پیچ تاریخی که باید از ولایت فقیه دفاع کنیم کجای تاریخ ایستادیم و باید مواضع انقلابی خود را مانند سرباز خط مقدم نبرد ترکیبی علیه دشمن حفظ کنیم.
زیارت مرقد مطهر شهدای هویزه مزار شریف شهید سید حسین علم الهدی و مداحی کربلایی سیدناصر موسوی از دیگر بخشهای این گردهمایی معنوی بود.
این مراسم با همت فرماندهی قرارگاه منطقهای کربلا، هیئت رزمندگان اسلام قرارگاه نصرت، امام جمعه، فرمانداری و فرماندهی سپاه ناحیه شهرستان هویزه، حوزه مقاومت بسیج شهر هویزه و شرکت نفت و گاز اروندان برگزار شد.