جمعی از مسئولان استان قم با حضور در منزل شهید علیرضا ارغوانی، از شهدای فتنه تروریستی دی امسال، از صبر و استقامت خانواده شهدا قدردانی کردند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، در این دیدار معاون سیاسی امنیتی استاندار و فرماندار قم با اشاره به نقشه کشته سازی در فتنه ها، از جمله فتنه تروریستی اخیر، شهدای این جنایتها را قربانی همین نقشه شوم دشمن دانستند.
شهید علیرضا ارغوانی،۲۱ ساله، شامگاه هجدهم دیماه، در مسیر بازگشت به منزل خود، در حالی که در تلاش برای کمک به مردم بود، توسط عناصر مسلح وابسته به جریانهای معاند مورد هدف قرار گرفت و به شهادت رسید.
بر اساس گزارشهای میدانی، عوامل اغتشاشگر با تصور اینکه وی از نیروهای بسیجی است، با سلاح گرم از ناحیه پهلو به او شلیک کردند. این حادثه تلخ به عنوان بخشی از پروژه کشتهسازی دشمن در اغتشاشات اخیر کشور ارزیابی میشود.