معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حملونقل در کاشان: اعتبارات راه و شهرسازی در ساخت و توسعه بیش از ۷۰ درصد رشد داشته است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حملونقل، که برای بررسی، پیگیری و رفع موانع پروژههای حوزهی راه و شهرسازی به منطقه کاشان سفر کرده است همچنین از اختصاص ۱۰۰ همت برای شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حملونقل کشور برای سال آینده خبر داد وگفت: بودجه سال ۱۴۰۴ این شرکت حدود ۴۰ همت مصوب شد بود که برای سال ۱۴۰۵ به ۱۰۰ همت رسید.
هوشنگ بازوند، در بازدید از تقاطع غیرهمسطح راوند و جاده کاشان برزک و تقاطع رمپ و لوپ ورودی قمصر افزود: این سه طرح نیاز به دو همت اعتبار دارد.
وی با بیان اینکه ۱۴ کیلومتر از این جاده در حال اجرا است افزود: از ویژگیهای این طرح تکمیل محور دو بانده ارتباطی برزک-کاشان، حذف قوسهای پی در پی و بدون مشخصات هندسی و ایمنی و جلوگیری از تصادفات است.