بقایی سخنگوی وزارت خارجه: استان هرمزگان همه چیز را با هم دارد
آقای بقایی سخنگوی وزارت امور خارجه در بندرعباس با اشاره به رویداد ملی ایران جان، هرمزگان ایران و برگزاری نمایشگاه تخصصی اقتصاد دریامحور در بندرعباس گفت: از پیشنهاد دهنده این طرح تشکر می کنم.
به گزارش
خبرگزاری صدا وسیما مرکز خلیج فارس، اسماعیل بقایی گفت: من برای شرکت در کنفرانس بین المللی اقیانوس شناسی خلیج فارس به بندرعباس آمدم اما دیدار از نمایشگاه صنایع دریاپایه مرا خوشحال کرد.
وی افزود: این نمایشگاه در نوع خودش نخستین هست و گستره صنایعی که در این نمایشگاه عرضه شده است نمایشگر ظرفیت های فوق العاده فراوان و متنوع استان هرمزگان است.
سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: هم در حوزه آبزیان و آبزی پروری و هم در حوزه فولاد که ظاهراً دو صنعت بی ارتباط با هم هست ولی اگر در نظر داشته باشیم که استان هرمزگان در زمینه انرژی، نفت و گاز، پتروشیمی چقدر فعال هست به این نتیجه می رسیم که نه اینجا فولاد هم جا دارد و خب فولاد از صنایعی است که آب بر است ( و هرمزگان محل مناسبی برای این نوع صنایع است).
وی با ابراز خوشحالی از آشنایی با ظرفیت های فراوان این خطه از ایران عزیزمان گفت: من اساساً هر کسی که مجری ایران جان هست و هر کسی را که مبدع و مبتکر این ایده بوده دوست دارم به خاطر اینکه هر کسی که قدمی برای ایران عزیزمان برمیدارد روی چشم ما جا دارد.