برای بیش از پنج هزار خانوار ساکن شهرهای وراوی و خوزی و چهار روستای شهرستان مهر، ۲ حلقه چاه آهکی در حال حفاری است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز فارس ،معاون بهره برداری آبفای فارس در بازدید مسوولان استان و شهرستان مُهر از طرح آبرسانی مجموعه شهدای بخش وراوی گفت: با هدف تامین آب آشامیدنی بیش از پنج هزار خانوار ساکن در شهرهای وراوی و خوزی و چهار روستای نرمان، میرملکی، خالده و چاه شرف بخش وراوی، ۲ حلقه چاه آهکی با اعتبار ۳۰ میلیارد تومان با پیگیری نماینده مردم شهرستانهای مهر و لامرد در مجلس شورای اسلامی از محل اعتبارات مسوولیتهای اجتماعی وزارت نفت در حال حفاری است.
حق شناس افزود: برای تجهیز آن ساخت جاده دسترسی انتقال برق رسانی، ایجاد شبکه خط انتقال و ساخت مخزن در شهر وراوی، بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است تا مشکل آب مجموعه شهدای بخش وراوی برطرف شود.
همچنین پاپری رئیس سازمان برنامه و بودجه استان فارس بیان کرد: پس از حفر ۲ حلقه چاه و مشخص شدن دبی آب، نسبت به تامین اعتبار مورد نیاز برای تکمیل و بهره برداری آن اقدام میشود.
شهرستان مهر در جنوب فارس و در فاصله ۳۲۵ کیلومتری شیراز قرار دارد.