رئیس کل دادگستری همدان گفت: هفته سربازان گمنام امام زمان (عج) که از سوی معمار کبیر انقلاب اسلامی نامگذاری شده، زیبنده مجاهدتهای بیسر و صدای این عزیزان است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز همدان، در آستانه دهه فجر و هفته سربازان گمنام امام زمان (عج) رئیس کل دادگستری استان همدان این هفته را فرصتی برای گرامیداشت مجاهدتهای خاموش این عزیزان بیان کرد.
بهروز محمدی مهر با اشاره به تعبیر مقام معظم رهبری از مجاهدت خاموش افزود: این عزیزان با ایثار و گذشتن از نام خود، شبانهروز و در سکوت، برای استقرار و پایداری نظم و امنیت در استان و کشور تلاش میکنند، تلاشی که شاید بسیاری از مردم از زحمات طاقتفرسای آن بیخبر باشند.
او با تقدیر از همه نیروهای زحمتکش اداره کل اطلاعات استان و سراسر کشور تاکید کرد: این بزرگواران با ویژگیهای برجستهای مانند صبر و صیانت از نظام مقدس جمهوری اسلامی، از ابتدای پیروزی انقلاب، فعالیتهای ارزشمندی انجام دادهاند.
محمدی مهر در پایان تصریح کرد: اگر مجاهدتهای خاموش و ایثارگریهای این سربازان گمنام نبود، هرگز نظم و امنیتی که امروز شاهد آن هستیم، برقرار و تداوم نمییافت.