سرهنگ موسی بزرگی ،رئیس پلیس راه استان سمنان گفت:تمامی محورهای مواصلاتی استان در حال حاضر باز و تردد در آنها جریان دارد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز سمنان، رئیس پلیس راه استان سمنان با بیان اینکه از ساعات بامداد امروز، سطح بارندگی در اغلب محورهای استان افزایش یافته گفت: در برخی مسیرها شاهد لغزندگی سطح جاده هستیم.
رئیس پلیس راه استان با تأکید بر لزوم رعایت نکات ایمنی، از رانندگان خواست:با سرعت مطمئنه و رعایت فاصله طولی مناسب با خودروی جلویی در سطح جاده ها تردد داشته باشند.
وی همچنین با اشاره به اینکه رانندگان از سبقت و تغییر مسیرهای ناگهانی در طول حرکت خود به شدت خودداری کنند افزود:کاربران جاده ای از سالم بودن برفپاککن، چراغها و لاستیکها اطمینان داشته باشند.
همچنین به رانندگان توصیه میشود پیش از آغاز سفر، از آخرین وضعیت جوی و ترافیکی محورها اطلاع حاصل کرده و در صورت امکان، سفرهای غیرضروری را به زمان مناسبتری موکول کنند