در ایام مبارک دهه فجر طرحهای عمرانی خدماتی و اشتغالزایی در نقاط مختلف استان افتتاح و به بهره برداری رسید.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز کردستان، همزمان با ششمین روز از دهه ایام مبارک فجر چندین طرح عمرانی، خدماتی و اشتغالزایی با اعتباری بالغ بر ۷۴۰ میلیارد تومان در شهرستان بانه به بهره برداری رسید.
بهره برداری از طرحهای ارتقا ایستگاه تقلیل فشار گاز، کارخانه تولید لوازم خانگی و کارخانه تولید لامپ و افتتاح بلوار ورودی شهر بوئین از جمله طرحهایی بود که در این شهرستان افتتاح شد.
امروز همچنین ۵۴ طرح خدماتی و عمرانی در شهرستان دیواندره با اعتبار ۵۱ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان افتتاح ویا کلنگ زنی شد.
افتتاح خانه جوان شهر دیواندره، طرح هادی، جدول گذاری و سنگ فرش روستای کسنزان و کلنگ زنی ۵ طرح گازرسانی در شهر زرینه از جمله این طرحها بود.
برگزاری مراسم جشن انقلاب در مسجد روستای کسنزان دیواندره دیگر برنامهای بود که به مناسبت دهه فجر در این شهرستان اجرا شد.
به مناسبت ایام الله دهه فجر، محفل انس باقرآن کریم با حضور اقشار مختلف مردم و قاری بین المللی وحید نظریان و سعدی ولی زاده در مسجد جامع شهر سقز برگزار شد.
همزمان با ششمین روز از ایام دهه مبارک فجر نشست روشنگری و جهاد تبیین در شهردهگلان برگزار و از مدیران و کارمندان نمونه این شهرستان تجلیل شد.
به همین مناسبت میزخدمت دستگاههای اجرایی استان در شهرهای سقز دهگلان و دیواندره برپا شد.