بیست و هفتمین کنگره استانی شعر دفاع مقدس و مقاومت و چهاردهمین جایزه ادبی یوسف با معرفی آثار برگزیده به پایان رسید.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان ، مدیرکل حفظ آثار و ارزشهای دفاع مقدس در حاشیه بیست و هفتمین کنگره سراسری شعر دفاع مقدس و چهاردهمین جایزه ادبی یوسف در گیلان گفت: ۳۰۱ شعر با مضمون دفاع مقدس به دبیرخانه جشنواره استانی شعر دفاع مقدس ارسال شد که نسبت به سال گذشته با استقبال ۸۲ درصدی رو به رو شد.
سرهنگ کامیار مهدی پور همچنین افزود: ۱۷۵ اثر به دبیرخانه ادبی یوسف در غالب داستان و داستان کوتاه با مضمون دفاع مقدس ارسال شد که ۹۶درصد در مقایسه به سال گذشته از استقبال خوبی برخوردار بوده است.
دبیر جشنواره استانی شعر دفاع مقدس و جایزه ادبی یوسف گفت: برگزیدگان این ۲ جشنواره استانی اسفند ماه امسال در جشنواره ملی با شاعران و نویسندگان سراسر کشور رقابت میکنند.
در پایان جشنواره استانی شعر دفاع مقدس و جایزه ادبی یوسف از عنوان کتاب و ۲۰ قلعه کتاب صوتی و ۴ پادکست رونمایی شد.
گزارش این خبر را اینجا ببینید.