فرمانده انتظامی شبستر از دستگیری سارق لوازم منزل در بخش تسوج خبر داد و گفت: این متّهم به همراه دو مالخر و اموال مسروقه بازداشت شده است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز آذربایجان شرقی، سرهنگ سیاب شیریندلی اظهار کرد: در پی اعلام وقوع سرقت منزل در بخش تسوج، موضوع بهصورت ویژه در دستور کار مأموران کلانتری ۱۳ این شهر قرار گرفت.
وی افزود: مأموران با اقدامات فنی و پلیسی، سارق را در کمتر از ۲۴ ساعت شناسایی و در یک عملیات غافلگیرانه وی را به همراه اموال مسروقه در شهر تسوج دستگیر کردند.
فرمانده انتظامی شهرستان شبستر با اشاره به دستگیری دو مالخر در ارتباط با این پرونده تصریح کرد: متهمان پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی تحویل داده شدند و رسیدگی به پرونده ادامه دارد.
وی از شهروندان خواست در صورت مشاهده افراد مشکوک، خودروهای ناشناس یا فعالیتهای غیرعادی، مراتب را از طریق تماس با شماره ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند تا از وقوع جرائم پیشگیری شود.