امسال سهمیه مقاومسازی مسکن روستایی در نهاوند ۸۵۰ فقره بوده است و تاکنون بیش از ۸۰ درصد این اعتبارات در سال جاری جذب شده است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز همدان، مدیر بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان نهاوند گفت: تا پایان دی ۶۲۰ نفر از متقاضیان واجد شرایط به بانکها معرفی و ۵۲۰ نفر با همکاری بانکهای عامل قرارداد منعقد کرده که در واقع بیش از ۸۰ درصد اعتبار جذب شده است.
علی جلالوند تصریح کرد: از این تعداد ۳۳۴اُمین واحد مقاومسازی شده روستایی شهرستان در سالجاری که منجر به صدور پایان کار شده با زیربنای مفید ۵۰ هزار و ۴۳۴ مترمربع و اعتباری بیش از ۱۳۳میلیاردو ۶۰۰ میلیون تومان در ایام دهه فجر افتتاح شد.
او تاکید کرد: با توجه به شاخص ۵۴ درصدی مقاومسازی مسکن روستایی کشور، این شاخص در نهاوند بیش از ۹۵ درصد است که این دستاورد ما را جزء برترینهای کشوری قرار داده است.
مدیر بنیاد مسکن شهرستان نهاوند تصریح کرد: ۱۸۰ واحد مسکن محرومان با همکاری نهادهای حمایتی ساخته شده و ۹۰۰ فقره تسهیلات قرضالحسنه از محل حساب ۱۰۰ حضرت امام خمینی به متقاضیان پرداخت شده است.
جلالوند گفت: علاوه بر این دوهزار واحد نیز از تسهیلات تعمیری بهرهمند شدهاند که نقش مهمی در ارتقاء کیفیت و ایمنی واحدهای مسکونی روستایی شهرستان داشته است.