مانور زلزله در سه هزار و ۷۵۰ مدرسه استان اصفهان اجرا شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: همزمان با افزایش برنامههای آموزش ایمنی در مدارس، مانور زلزله و ایمنی امروز در ۳۷۵۰ مدرسه با مشارکت حدود ۶۹۰ هزار دانشآموز در ۹ شهرستان استان برگزار شد.
منصور شیشهفروش افزود: این مانور با هدف آمادگی و افزایش آگاهی ایمنی دانشآموزان طراحی شده و به شکل آموزشی در دو مرحله پناهگیری صحیح در برابر زلزله و خروج اضطراری از کلاسها و مدارس به همت دانشآموزان اجرا شد.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با اشاره به گستره اجرای این برنامه گفت: حدود ۶۹۰ هزار دانشآموز در شهرستانهای اصفهان، برخوار، شاهینشهر، شهرضا، لنجان، نجفآباد، فلاورجان، مبارکه و خمینیشهر در این مانور مشارکت داشتند.
شیشهفروش ادامه داد: این مانور با همکاری اداره آموزش و پرورش، سازمان دانشآموزی، جمعیت هلالاحمر، فرمانداریها، شهرداریها، سازمان آتشنشانی، فوریتهای پزشکی، پلیس راهور، نیروی انتظامی، صدا و سیما و شرکتهای گاز، آب و فاضلاب و برق اجرا شد.
وی گفت: اجرای این مانورها نقش مهمی در ارتقای فرهنگ ایمنی، افزایش آمادگی دانشآموزان و کاهش خطرات و آسیبهای احتمالی در زمان وقوع زلزله دارد.