تعیین تکلیف پروژه ۱۲۰۰ واحدی مسکن در خراسان شمالی و جذب حمایت ستاد اجرایی فرمان امام (ره) با هدف مرتفع شدن برخی مشکلات استان موضوعات محوری دیدار استاندار خراسان شمالی با رئیس ستاد فرمان امام (ره) بود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان شمالی ؛ در این دیدار به پروژه ۱۲۰۰ واحدی مسکن ملی به عنوان یکی از طرحهای الویت دار استان اشاره شد و بر پرداخت تسهیلات قرض الحسنه با هدف اتمام این پروژه تاکید شد.
تنش آبی روستاهای استان و کاهش سطح آبدهی قنوات به عنوان یکی از چالشهای اصلی بخش کشاورزی و باغی استان از دیگر موضوعاتی بود که استاندار خراسان شمالی در این دیدار مطرح و بر حمایتهای ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) با هدف رفع این مشکلات تاکید کرد .
مقرر شد این ستاد با ارائه تجهیزات و اعتبارات لازم، گامی مؤثر در جهت رفع مشکلات آبی روستاها و کاهش سطح آبدهی قنوات بردارد.
بهمن نوری در ادامه جذب تسهیلات ویژه اشتغالزایی خرد برای توسعه کشتزارها و همچنین احیای واحدهای تولیدی راکد و پرداخت تسهیلات ویژه حمایتی از اصناف را از جمله مصوبات دیگر دیدار با رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) نام برد و گفت: همکاری این ستاد در پیشبرد طرحهای زیر ساختی و خدماتی خراسان شمالی نقش موثری دارد.
سید پرویز فتاح رئیس ستاد اجرایی فرمان امام (ره) نیز حمایت از استانها را با هدف تسهیل رشد و ارتقا زیر ساختهای فرهنگی، خدماتی و بهداشتی را از الویتهای این ستاد بر شمرد و گفت: تمامی مواردی که ذکر شد در قالب تفاهمنامه تا پایان سال تهیه و به زودی در سفری به خراسان شمالی به امضا خواهد رسید.
گفتنی است : در این دیدار سید امیر حسین مدنی، مدیر عامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام (ره)، سید مجتبی علوی مقدم معاون هماهنگی امور عمرانی و محمودرضا معموری معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان شمالی نیز حضور داشتند.